Vores kultur

Hos NS Nordics betragter vi os selv ikke blot som projektledere, men som partnere i vores værdifulde kunders tilbud:

  • Højeste standard for planlægningskontrol af høj kvalitet.
  • Design af kommercielle og boligbygninger med merværdi.
  • Planlægning og tidsplanlægning for civile, mekaniske og elektriske projekter.

Under det senaste decenniet har vi på NS Nordics bibehållit en uppåtgående graf för tillväxt och hållbarhet till vår framväxt som ett av de mest välrenommerade, erkända och pålitliga varumärkena inom området anläggningsbyggande.

Våra kunder är bekanta med vårt transparenta och tillhörande förhållningssätt till varje projekt; fri från ekonomiska förseningar, fri från risk för konflikter och garanterade kostnadseffektiva innovativa konstruktionsmetoder godkända och granskade av certifierade ingenjörer och konsulter.

I hjärtat av all vår verksamhet är våra engagerade teammedlemmar och personal, både på och utanför planen, som har andan att tänja på gränser vid varje milstolpe och främja en kultur för att acceptera utmaningar och omfamna kreativt tänkande.

Vi kämpar för olika talanger, färdigheter och bakgrunder på NS Nordics. Genom att arbeta tillsammans gör vi en positiv skillnad och fortsätter att se till att varje projekt är landets avundsjuka. Vi hyllar vår personal, som vi betraktar som en integrerad del av NS Nordics-familjen, för att de inte bara är en del av utan också målmedvetna och strävar efter att arbeta mot NS Nordics vision.

Opbygning af en bedre fremtid for den næste generation

Vi vil være det førende konsulentfirma inden for projektplanlægning og projektstyring i verden med vores passion!

Nogle af dem vi arbejder med