Datacenterprojekt i Norge

Fyra datacenter i storlek från 10MW till 150MW är för närvarande under uppbyggnad i Norge, och NS Nordics tillhandahåller projektledningstjänster för deras utveckling. Utspridda över fyra distinkta områden.

Våra tjänster inkluderar projektplanering och kontroll, schemaläggning, spårning, riskbedömning, 4D BIM, animerade framsteg och mycket mer, som alla spelar en avgörande roll i byggandet av dessa datacenter. Garanterar att alla faser av projektet fortsätter att uppfylla våra strikta kvalitetskriterier. Vår erfarna personal specialiserad på datacenterprojekt åstadkommer detta med hjälp av beprövade rutiner och kontroller utvecklade under många år.

Dessa datacenters anläggningar är byggda enligt de högsta säkerhetsstandarderna, i enlighet med alla norska och tillämpliga internationella bygglagar, och med den senaste tekniken. Norges datacenter och elektroniska kommunikationsnätverk är väldesignade och effektivt hanterade för att stödja stora trafikvolymer.

— Er du klar til at starte?

Kontakt os!

Hvis du er interesseret i en af de tjenester, vi tilbyder, og ønsker at vide mere, kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger.

  • info@nsnordics.se

Vores kontorer

  • 191, Quadrant Court, Empire Way Wembley HA9 OEY United Kingdom.
  • Åkebergveien 30, 0650 Oslo, Norway
  • Lautrupsgade 7DK-2100 Copenhagen, Denmark
  • Maria Bangata 6 11863 Stockholm Sweden